Bog & idéHans-Ulrich Hecker

Bøger skrevet af Hans-Ulrich Hecker

Læs mere om Hans-Ulrich Hecker
1 produkter
1 produkter
Pocket Atlas of Acupuncture and Trigger Points
Pocket Atlas of Acupuncture and Trigger PointsHans-Ulrich Hecker
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Pocket Atlas of Acupuncture and Trigger Points

Mere om Hans-Ulrich Hecker

Der findes forskellige bøger fra Hans-Ulrich Hecker på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Heckers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Microsystems Acupuncture : The Complete Guide: Ear-Scalp-Mouth-Hand" udgivet af Thieme Medical Publishers - "Pocket Atlas of Acupuncture and Trigger Points" udgivet af Thieme Medical Publishers - "Practice of Acupuncture: Point Location - Techniques - Treatment Options" udgivet af Thieme Medical Publishers - "Color Atlas of Acupuncture" udgivet af Thieme Medical Publishers

Mere om Hans-Ulrich Heckers bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Hans-Ulrich Hecker hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Hans-Ulrich Hecker kan købes i et udvalg af formater. Heckers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Thieme Medical Publishers.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans-Ulrich Heckers "Microsystems Acupuncture : The Complete Guide: Ear-Scalp-Mouth-Hand"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hecker, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Thieme Medical Publishers.

"Pocket Atlas of Acupuncture and Trigger Points" af Hans-Ulrich Hecker

"Pocket Atlas of Acupuncture and Trigger Points" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Thieme Medical Publishers.
Detaljer
Fulde navn:
Hans-Ulrich Hecker