Bog & idéHans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersen

Bøger skrevet af Hans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersen

Læs mere om Hans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersen
1 produkter
1 produkter
Familie- og arveret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Familie- og arveretHans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersen
854,96 DKK
Hæftet
(0)
Familie- og arveret

Mere om Hans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Hans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Familie- og arveret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Familie- og arveret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Familie- og arveret" udgivet af Karnov Group - "Familie- og arveret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Bøger af Hans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersen

Du kan bestille fire bøger af Hans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Pedersens bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersens "Familie- og arveret"

"Familie- og arveret" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.

Hans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersen "Familie- og arveret"

Det er muligt at købe Hans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersens "Familie- og arveret" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Viggo Godsk Pedersen & Anitta Godsk Pedersen