Bog & idéHans-Willy Bautz

Bøger skrevet af Hans-Willy Bautz

Læs mere om Hans-Willy Bautz
5 produkter
5 produkter
Skelettet på slottet
STREAM
SKELETTET PÅ SLOTTETHans-Willy Bautz
109,95 DKK
Lydbog
(0)
SKELETTET PÅ SLOTTET
Den sicilianske forbindelse
Den sicilianske forbindelse Hans-Willy Bautz
179,95 DKK
EBOG
(0)
Den sicilianske forbindelse
Østfrisersynder
ØstfrisersynderKlaus-Peter Wolf
139,95 DKK
EBOG
(0)
Østfrisersynder
Sommerhusmordet
Sommerhusmordet Harald Jacobsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Sommerhusmordet
Skelettet på slottet
Skelettet på slottetHans-Willy Bautz
109,95 DKK
EBOG
(0)
Skelettet på slottet

Mere om Hans-Willy Bautz

Der er flere bøger skrevet af Hans-Willy Bautz tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bautz' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sicilianske forbindelse " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Mord på færgen til Palermo" udgivet af mellemgaard

Hans-Willy Bautz' bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Hans-Willy Bautz hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hans-Willy Bautz kan købes i flere formater. Bøgerne af Bautz er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den sicilianske forbindelse " af Hans-Willy Bautz

Hos Bog & idé er "Den sicilianske forbindelse " tilgængelig som ebog. Med "Den sicilianske forbindelse " som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

"Mord på færgen til Palermo" af Hans-Willy Bautz

"Mord på færgen til Palermo" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Mord på færgen til Palermo" på din enhed og begynde at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans-Willy Bautz