Bog & idéHarald Grimen

Bøger skrevet af Harald Grimen

Læs mere om Harald Grimen
2 produkter
2 produkter
Samfundsvidenskabernes forudsætninger
Samfundsvidenskabernes forudsætningerHarald Grimen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsvidenskabernes forudsætninger
Professionernes sociologi og vidensgrundlag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionernes sociologi og vidensgrundlagKatja Brøgger
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionernes sociologi og vidensgrundlag

Mere om Harald Grimen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Harald Grimen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Grimen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionernes sociologi og vidensgrundlag" udgivet af Gyldendal - "Samfundsvidenskabernes forudsætninger" udgivet af Gyldendal

Bøger af Harald Grimen

Du kan bestille to bøger af Harald Grimen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Grimen fås bare som hæftet. Bøgerne af Grimen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Professionernes sociologi og vidensgrundlag" af Harald Grimen

Hos Bog & idé er "Professionernes sociologi og vidensgrundlag" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Samfundsvidenskabernes forudsætninger" af Harald Grimen

"Samfundsvidenskabernes forudsætninger" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Harald Grimen