Bog & idéHarald Parigger

Bøger skrevet af Harald Parigger

Læs mere om Harald Parigger
3 produkter
3 produkter
Caesar - miese Tricks im alten Rom. Ein Rätselkrimi
Caesar - miese Tricks im alten Rom. Ein RätselkrimiHarald Parigger
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Caesar - miese Tricks im alten Rom. Ein Rätselkrimi
Störtebeker - Das sagenhafte Geheimnis der Piraten. Ein Rätselkrimi
Störtebeker - Das sagenhafte Geheimnis der Piraten. Ein RätselkrimiHarald Parigger
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Störtebeker - Das sagenhafte Geheimnis der Piraten. Ein Rätselkrimi
Napoleon - Der unersättliche Kaiser
Napoleon - Der unersättliche KaiserHarald Parigger
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Napoleon - Der unersättliche Kaiser

Mere om Harald Parigger

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Harald Parigger. På listen nedenfor ser du de seneste af Pariggers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Störtebeker - Das sagenhafte Geheimnis der Piraten. Ein Rätselkrimi" udgivet af SAGA Egmont - "Napoleon - Der unersättliche Kaiser" udgivet af SAGA Egmont - "Caesar - miese Tricks im alten Rom. Ein Rätselkrimi" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Harald Parigger

Harald Parigger har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Parigger fås blot som lydbog. Pariggers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Harald Pariggers "Störtebeker - Das sagenhafte Geheimnis der Piraten. Ein Rätselkrimi"

"Störtebeker - Das sagenhafte Geheimnis der Piraten. Ein Rätselkrimi" er til salg som lydbog. Harald Pariggers "Störtebeker - Das sagenhafte Geheimnis der Piraten. Ein Rätselkrimi" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

"Napoleon - Der unersättliche Kaiser" af Harald Parigger

Det er muligt at købe Harald Pariggers "Napoleon - Der unersättliche Kaiser" som lydbog. Når du køber "Napoleon - Der unersättliche Kaiser" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Harald Parigger