Bog & idéHarriet Brundle

Bøger skrevet af Harriet Brundle

Læs mere om Harriet Brundle
1 produkter
1 produkter
Kort om kroppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kort om kroppenHarriet Brundle
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Kort om kroppen

Mere om Harriet Brundle

Hvis du er på jagt efter en bog fra Harriet Brundle, ser du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Brundle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort om kroppen" udgivet af Lamberth - "Kort om dyrelivet" udgivet af Lamberth

Mere om Harriet Brundles bøger

Du kan finde to bøger af Harriet Brundle her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Brundles bøger fås bare som indbundet. Brundles bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Lamberth.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Harriet Brundles "Kort om kroppen"

"Kort om kroppen" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberth.

"Kort om dyrelivet" af Harriet Brundle

"Kort om dyrelivet" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Harriet Brundle