Bog & idéHåvard Thorsen Rydland

Bøger skrevet af Håvard Thorsen Rydland

Læs mere om Håvard Thorsen Rydland
1 produkter
1 produkter
Sosial ulikhet i helse : en samfunnsvitenskapelig innføring
Sosial ulikhet i helse : en samfunnsvitenskapelig innføringEmil Øversveen
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Sosial ulikhet i helse : en samfunnsvitenskapelig innføring

Mere om Håvard Thorsen Rydland

Håvard Thorsen Rydland har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sosial ulikhet i helse : en samfunnsvitenskapelig innføring". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Håvard Thorsen Rydlands "Sosial ulikhet i helse : en samfunnsvitenskapelig innføring"

Hos Bog & idé er "Sosial ulikhet i helse : en samfunnsvitenskapelig innføring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Håvard Thorsen Rydland