Bog & idéHazel Maskell

Bøger skrevet af Hazel Maskell

Læs mere om Hazel Maskell
1 produkter
1 produkter
Fakta Plus: Cykling
CyklingHazel Maskell
49,95 DKK
EBOG
(0)
Cykling

Mere om Hazel Maskell

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Hazel Maskell. På listen nedenfor har du de seneste af Maskells udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cykling" i serien "Fakta Plus" udgivet af Flachs - "Fakta Plus: Cykling" i serien "Fakta Plus" udgivet af Forlaget Flachs

Hazel Maskells bøger

Du kan finde to bøger af Hazel Maskell her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Maskells bøger kommer i forskellige formater. Maskells bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hazel Maskells "Cykling"

Det er muligt at købe Hazel Maskells "Cykling" som ebog. "Cykling" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Maskells serie "Fakta Plus". Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Hazel Maskell "Fakta Plus: Cykling"

Det er muligt at købe Hazel Maskells "Fakta Plus: Cykling" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Fakta Plus". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Hazel Maskell