Bog & idéHeather Demetrios

Bøger skrevet af Heather Demetrios

Læs mere om Heather Demetrios
1 produkter
1 produkter
Lidt tættere på stjernerne
Lidt tættere på stjernerneHeather Demetrios
99,95 DKK
EBOG
(1)
Lidt tættere på stjernerne

Mere om Heather Demetrios

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Heather Demetrios. På listen nedenfor har du de nyeste af Demetrios' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lidt tættere på stjernerne" i serien "0" udgivet af CARLSEN - "Lidt tættere på stjernerne" i serien "0" udgivet af Carlsen

Bøger skrevet af Heather Demetrios

Der er to tilgængelige udgivelser af Heather Demetrios hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Heather Demetrios bøger i samtlige formater. Bøgerne af Demetrios er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af CARLSEN.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lidt tættere på stjernerne" af Heather Demetrios

Hos Bog & idé er "Lidt tættere på stjernerne" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "0". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.

Heather Demetrios "Lidt tættere på stjernerne"

Hos Bog & idé er "Lidt tættere på stjernerne" tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Lidt tættere på stjernerne" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Demetrios' serie "0". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Heather Demetrios