Bog & idéHéctor Abad Faciolince

Bøger skrevet af Héctor Abad Faciolince

Læs mere om Héctor Abad Faciolince
3 produkter
3 produkter
Affald
BOEGERTILSTAERKPRIS
AffaldHéctor Abad Faciolince
240,66 DKK
Hæftet
(1)
Affald
Det fortabte paradis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det fortabte paradisHéctor Abad Faciolince
298,76 DKK
Hæftet
(1)
Det fortabte paradis
Feliza og elefanten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Feliza og elefantenRamón Cote
215,76 DKK
Hardback
(2)
Feliza og elefanten

Mere om Héctor Abad Faciolince

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Héctor Abad Faciolince. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Faciolince.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Affald" udgivet af Editorial Aurora Boreal - "Feliza og elefanten" i serien "Borneboger" udgivet af Editorial Aurora Boreal - "Det fortabte paradis " i serien "Roman" udgivet af Editorial Aurora Boreal

Bøger skrevet af Héctor Abad Faciolince

Der er tre tilgængelige bøger af Héctor Abad Faciolince hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Héctor Abad Faciolince fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Faciolince inddelt i serier, og de er udgivet af Editorial Aurora Boreal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Héctor Abad Faciolinces "Affald"

Det er muligt at købe Héctor Abad Faciolinces "Affald" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Editorial Aurora Boreal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Feliza og elefanten" af Héctor Abad Faciolince

Hos Bog & idé er "Feliza og elefanten" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af Faciolinces serie "Borneboger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Editorial Aurora Boreal.
Detaljer
Fulde navn:
Héctor Abad Faciolince