Bog & idéHector Estrup

Bøger skrevet af Hector Estrup

Læs mere om Hector Estrup
3 produkter
3 produkter
Den økonomiske teoris historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den økonomiske teoris historieJesper Jespersen & Peter Nielsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Den økonomiske teoris historie
Den økonomiske teoris historie
Den økonomiske teoris historieHector Estrup
289,95 DKK
EBOG
(0)
Den økonomiske teoris historie
David Ricardo
David Ricardo Hector Estrup
159,95 DKK
Hæftet
(0)
David Ricardo

Mere om Hector Estrup

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Hector Estrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Estrups udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den økonomiske teoris historie" i serien "Økonomiens konger" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den økonomiske teoris historie" udgivet af DJØF - "David Ricardo " i serien "Økonomiens konger." udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Hector Estrup

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Hector Estrup hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Hector Estrup bøger i samtlige formater. Hector Estrup bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hector Estrups "Den økonomiske teoris historie"

Hos Bog & idé er "Den økonomiske teoris historie" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Hector Estrup. Bogen er med i serien "Økonomiens konger". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Hector Estrup "Den økonomiske teoris historie"

"Den økonomiske teoris historie" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hector Estrup