Bog & idéHege Storhaug

Bøger skrevet af Hege Storhaug

Læs mere om Hege Storhaug
1 produkter
1 produkter
Islam - den ellevte landeplage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Islam - den ellevte landeplageHege Storhaug
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Islam - den ellevte landeplage

Mere om Hege Storhaug

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Hege Storhaug. På listen nedenfor har du de nyeste af Storhaugs bogudgivelser.
Bøgerne fra Hege Storhaug udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Islam" udgivet af Kolofon - "Islam - den ellevte landeplage" udgivet af Document - "Islam" udgivet af Kolofon

Mere om Hege Storhaugs bøger

Du kan finde tre bøger af Hege Storhaug her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Hege Storhaug kan købes i samtlige formater. Storhaugs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hege Storhaugs "Islam"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Hege Storhaug. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på bokmål og er udgivet af Kolofon.

Hege Storhaug "Islam - den ellevte landeplage"

Hos Bog & idé er "Islam - den ellevte landeplage" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Document, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hege Storhaug