Bog & idéHeidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen

Bøger skrevet af Heidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen

Læs mere om Heidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen
2 produkter
2 produkter
Hæklet klassisk julepynt
Hæklet klassisk julepyntHeidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen
279,95 DKK
Hardback
(0)
Hæklet klassisk julepynt
Hæklet nordisk julepynt
Hæklet nordisk julepyntHeidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen
249,95 DKK
Hardback
(0)
Hæklet nordisk julepynt

Mere om Heidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Heidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Johannesens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hæklet klassisk julepynt" udgivet af Turbine - "Hæklet nordisk julepynt" udgivet af Turbine Forlaget - "En hæklet isbutik" udgivet af Turbine - "Et hæklet teselskab" udgivet af Turbine

Mere om Heidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesens bøger

Du kan bestille fire bøger af Heidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan finde Heidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Johannesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hæklet klassisk julepynt" af Heidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen

"Hæklet klassisk julepynt" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Heidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen "Hæklet nordisk julepynt"

"Hæklet nordisk julepynt" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine Forlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi B. Johannesen & Pia H. H. Johannesen