Bog & idéHeidi Eirikstoft

Bøger skrevet af Heidi Eirikstoft

Læs mere om Heidi Eirikstoft
1 produkter
1 produkter
Ryggen
RyggenPer Lind
799,95 DKK
Bog
(0)
Ryggen

Mere om Heidi Eirikstoft

Der er mange bøger af Heidi Eirikstoft tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Eirikstoft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ryggen" udgivet af Gyldendal - "Ryggen" udgivet af Munksgaard - "Ryggen " i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Bøger af Heidi Eirikstoft

Heidi Eirikstoft har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Heidi Eirikstoft kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Eirikstoft publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ryggen" af Heidi Eirikstoft

Det er muligt at købe Heidi Eirikstofts "Ryggen" som bog. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Heidi Eirikstoft. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Ryggen" af Heidi Eirikstoft

Hos Bog & idé er "Ryggen" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Eirikstoft