Bog & idéHeidi Hoffmann

Bøger skrevet af Heidi Hoffmann

Læs mere om Heidi Hoffmann
1 produkter
1 produkter
Alt det min søn har lært mig og mere til
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alt det min søn har lært mig og mere tilHeidi Hoffmann
33,16 DKK
Paperback
(0)
Alt det min søn har lært mig og mere til

Mere om Heidi Hoffmann

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger af Heidi Hoffmann. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hoffmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alt det min søn har lært mig og mere til" udgivet af Books on Demand - "Alt det min søn har lært mig og mere til" udgivet af Books on Demand

Heidi Hoffmanns bøger

Du kan købe to bøger af Heidi Hoffmann her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Hoffmanns bøger fås i flere forskellige formater. Hoffmanns bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Books on Demand.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Heidi Hoffmanns "Alt det min søn har lært mig og mere til"

Hos Bog & idé er "Alt det min søn har lært mig og mere til" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Heidi Hoffmann "Alt det min søn har lært mig og mere til"

"Alt det min søn har lært mig og mere til" er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Alt det min søn har lært mig og mere til" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Hoffmann