Bog & idéHeidi Jerpseth

Bøger skrevet af Heidi Jerpseth

Læs mere om Heidi Jerpseth
1 produkter
1 produkter
Bacheloroppgaven i sykepleie : praktiske råd i skriveprosessen
Bacheloroppgaven i sykepleie : praktiske råd i skriveprosessenRandi Grønseth
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Bacheloroppgaven i sykepleie : praktiske råd i skriveprosessen

Mere om Heidi Jerpseth

Heidi Jerpseth har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Bacheloroppgaven i sykepleie : praktiske råd i skriveprosessen". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Heidi Jerpseths "Bacheloroppgaven i sykepleie : praktiske råd i skriveprosessen"

Hos Bog & idé er "Bacheloroppgaven i sykepleie : praktiske råd i skriveprosessen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

Endnu en af Heidi Jerpseth skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Jerpseth