Bog & idéHeidi Larsen

Bøger skrevet af Heidi Larsen

Læs mere om Heidi Larsen
2 produkter
2 produkter
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)Anja Semke
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Døgninstitutioner Gentænkt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Døgninstitutioner GentænktMikala Frølich
296,96 DKK
Paperback
(0)
Døgninstitutioner Gentænkt

Mere om Heidi Larsen

Der er flere bøger fra Heidi Larsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Døgninstitutioner Gentænkt" udgivet af Granhof & Juhl - "Forebyggelse og rehabilitering" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) " i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Forebyggelse og rehabilitering" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "(easily?) Made in China!" udgivet af Heidi Lynge Larsen

Bøger skrevet af Heidi Larsen

Heidi Larsen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Heidi Larsen fås i forskellige formater. Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Heidi Larsens "Døgninstitutioner Gentænkt"

"Døgninstitutioner Gentænkt" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Granhof & Juhl, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Forebyggelse og rehabilitering" af Heidi Larsen

Det er muligt at købe Heidi Larsens "Forebyggelse og rehabilitering" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Larsens serie "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Larsen