Bog & idéHeidi N. Janum

Bøger skrevet af Heidi N. Janum

Læs mere om Heidi N. Janum
1 produkter
1 produkter
Smertens sande ansigt
Smertens sande ansigtHeidi N. Janum
79,95 DKK
e-bog
(0)
Smertens sande ansigt

Mere om Heidi N. Janum

Der er forskellige bøger skrevet af Heidi N. Janum på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Janums bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smertens sande ansigt" udgivet af mellemgaard - "Smertens sande ansigt" udgivet af mellemgaard - "De usagte ord" udgivet af Books on Demand

Bøger af Heidi N. Janum

Du kan bestille tre bøger af Heidi N. Janum her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Heidi N. Janum bøger i flere forskellige formater. Janums bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Heidi N. Janums "Smertens sande ansigt"

Hos Bog & idé er "Smertens sande ansigt" tilgængelig som e-bog. Med "Smertens sande ansigt" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Smertens sande ansigt" af Heidi N. Janum

"Smertens sande ansigt" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi N. Janum