Bog & idéHeidi Philipsen

Bøger skrevet af Heidi Philipsen

Læs mere om Heidi Philipsen
1 produkter
1 produkter
Det giver mening
Det giver meningHeidi Philipsen & Sophie Bech
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Det giver mening

Mere om Heidi Philipsen

Hvis du søger en bog af Heidi Philipsen, kan du vælge i mellem et bredt udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Philipsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det giver mening" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Jagtsæson" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Designing New Media" udgivet af HansReitzels - "Dressur for islænder" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Heidi Philipsen

Du kan finde fire bøger af Heidi Philipsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Philipsens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Philipsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det giver mening" af Heidi Philipsen

Hos Bog & idé er "Det giver mening" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Heidi Philipsen "Jagtsæson"

"Jagtsæson" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Philipsen