Bog & idéHeidi Rosenfeldt

Bøger skrevet af Heidi Rosenfeldt

Læs mere om Heidi Rosenfeldt
3 produkter
3 produkter
Sy en bog, klip kollager og bogmærker
Sy en bog, klip kollager og bogmærkerHeidi Rosenfeldt
109,95 DKK
EBOG
(0)
Sy en bog, klip kollager og bogmærker
Kreativ kurvebinding
Kreativ kurvebindingHeidi Rosenfeldt
109,95 DKK
EBOG
(0)
Kreativ kurvebinding
Sy en bog, klip kollager og bogmærker
Sy en bog, klip kollager og bogmærkerHeidi Rosenfeldt
229,95 DKK
Hardback
(0)
Sy en bog, klip kollager og bogmærker

Mere om Heidi Rosenfeldt

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Heidi Rosenfeldt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rosenfeldts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kreativ kurvebinding" udgivet af Books on Demand - "Kreativ kurvebinding" udgivet af Books on Demand - "Pennens kraft" udgivet af www.Rosenfeldt-Forlag.dk - "Skriv en bog!" udgivet af Rosenfeldt-forlag.dk - "Lad kreativiteten blomstre " udgivet af www.Rosenfeldt-Forlag.dk - "Mit liv med bulimi" udgivet af Skovlænge

Bøger skrevet af Heidi Rosenfeldt

Heidi Rosenfeldt har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Heidi Rosenfeldt bøger i samtlige formater. Bøgerne af Rosenfeldt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Heidi Rosenfeldts "Kreativ kurvebinding"

Det er muligt at købe Heidi Rosenfeldts "Kreativ kurvebinding" som ebog. "Kreativ kurvebinding" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Heidi Rosenfeldt "Kreativ kurvebinding"

"Kreativ kurvebinding" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Rosenfeldt