Bog & idéHeidi Sævareid

Bøger skrevet af Heidi Sævareid

Læs mere om Heidi Sævareid
3 produkter
3 produkter
Polarnatten
PolarnattenHeidi Sævareid
149,95 DKK
EBOG
(4)
Polarnatten
Polarnatten
PolarnattenHeidi Sævareid
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Polarnatten
Polarnatten
STREAM
PolarnattenHeidi Sævareid
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Polarnatten

Mere om Heidi Sævareid

Du kan kun bestille en enkelt bog af Heidi Sævareid her hos Bog & idé. Det er "Polarnatten". Den er publiceret af Grønningen 1 på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Polarnatten" af Heidi Sævareid

Det er muligt at købe Heidi Sævareids "Polarnatten" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Grønningen 1, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Heidi Sævareid skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Sævareid