Bog & idéHeidi Vesterberg

Bøger skrevet af Heidi Vesterberg

Læs mere om Heidi Vesterberg
6 produkter
6 produkter
Vild med hund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vild med hundHeidi Vesterberg
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Vild med hund
Improvisation
ImprovisationNiels Lan Doky
49,95 DKK
e-bog
(4)
Improvisation
Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det.
Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det.Heidi Vesterberg
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det.
Hvordan jeg kom gennem stress
Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af detHeidi Vesterberg
79,95 DKK
EBOG
(2)
Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det
Hvordan jeg kom gennem stress
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvordan jeg kom gennem stressHeidi Vesterberg
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Hvordan jeg kom gennem stress
Improvisation
STREAM
ImprovisationNiels Lan Doky
79,95 DKK
Lydbog
(4)
Improvisation

Mere om Heidi Vesterberg

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Heidi Vesterberg. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Vesterberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tillykke med din krise!" udgivet af Høst & Søn - "Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det" udgivet af Rosinante - "Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det." udgivet af Momolydbog - "Kom gennem stress, pocket" udgivet af Rosinante - "Hvordan jeg kom gennem stress" udgivet af Rosinante - "Vild med hund" udgivet af Rosinante

Heidi Vesterbergs bøger

Du kan bestille seks bøger af Heidi Vesterberg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Heidi Vesterberg bøger i flere forskellige formater. Vesterbergs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Heidi Vesterbergs "Tillykke med din krise!"

Hos Bog & idé er "Tillykke med din krise!" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Høst & Søn, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Heidi Vesterberg "Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det"

Det er muligt at købe Heidi Vesterbergs "Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det" som ebog. Hvis du køber "Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Rosinante, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Vesterberg