Bog & idéHeidi von Wright

Bøger skrevet af Heidi von Wright

Læs mere om Heidi von Wright
1 produkter
1 produkter
Autofiktiv dikt av Heidi von Wright
Autofiktiv dikt av Heidi von WrightHeidi von Wright
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Autofiktiv dikt av Heidi von Wright

Mere om Heidi von Wright

Der er blot én bog af Heidi von Wright tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Autofiktiv dikt av Heidi von Wright". Den er publiceret af Schildt & Söderströms på svensk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Autofiktiv dikt av Heidi von Wright" af Heidi von Wright

Hos Bog & idé er "Autofiktiv dikt av Heidi von Wright" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Schildt & Söderströms, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Heidi von Wright skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi von Wright