Bog & idéHeiko Henkel

Bøger skrevet af Heiko Henkel

Læs mere om Heiko Henkel
2 produkter
2 produkter
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassiske og moderne antropologiske tænkereThomas Hylland Eriksen
381,76 DKK
Hæftet
(0)
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Mellem mennesker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem menneskerLotte Buch
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Mellem mennesker

Mere om Heiko Henkel

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Heiko Henkel. På listen nedenfor finder du de nyeste af Henkels bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Mellem mennesker" udgivet af Gyldendal

Heiko Henkels bøger

Du kan købe to bøger af Heiko Henkel her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Heiko Henkel fås i flere forskellige formater. Henkels bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Heiko Henkels "Klassiske og moderne antropologiske tænkere"

Hos Bog & idé er "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Mellem mennesker" af Heiko Henkel

Det er muligt at købe Heiko Henkels "Mellem mennesker" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Heiko Henkel