Bog & idéHelen Brooks

Bøger skrevet af Helen Brooks

Læs mere om Helen Brooks
4 produkter
4 produkter
En magisk jul / Jul i Paris / Julebruden
En magisk jul / Jul i Paris / JulebrudenHelen Brooks
29,95 DKK
EBOG
(0)
En magisk jul / Jul i Paris / Julebruden
Vovet spil
Vovet spil / Rigdom, magt og æreNatalie Anderson
69,95 DKK
EBOG
(0)
Vovet spil / Rigdom, magt og ære
Rigdom, magt og ære
Rigdom, magt og æreHelen Brooks
39,95 DKK
EBOG
(0)
Rigdom, magt og ære
Multimillionærens frieri
Multimillionærens frieriHelen Brooks
29,95 DKK
EBOG
(0)
Multimillionærens frieri

Mere om Helen Brooks

Helen Brooks har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hvid silke og blonder ". Den er publiceret af Aller Læser Service på dansk. "Hvid silke og blonder " er desuden udgivet i serien "De bedste romaner".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvid silke og blonder " af Helen Brooks

"Hvid silke og blonder " kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "De bedste romaner". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aller Læser Service.

Endnu en af Helen Brooks fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helen Brooks