Bog & idéHelen Matthews

Bøger skrevet af Helen Matthews

Læs mere om Helen Matthews
2 produkter
2 produkter
The Chilterns & The Thames Valley
The Chilterns & The Thames ValleyHelen Matthews
209,95 DKK
HÆFTET
(0)
The Chilterns & The Thames Valley
Heritage Weekends: 52 breaks exploring Britain's past
Heritage Weekends: 52 breaks exploring Britain's past52 breaks exploring Britain's past
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Heritage Weekends: 52 breaks exploring Britain's past

Mere om Helen Matthews

Der er blot én bog af Helen Matthews tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "The Chilterns & The Thames Valley". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet den på engelsk. "The Chilterns & The Thames Valley" er desuden udgivet i serien "Bradt Travel Guides".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Chilterns & The Thames Valley" af Helen Matthews

Det er muligt at købe Helen Matthews' "The Chilterns & The Thames Valley" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Matthews, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helen Matthews