Bog & idéHelena Walberg

Bøger skrevet af Helena Walberg

Læs mere om Helena Walberg
1 produkter
1 produkter
Undervisningsdesign : en håndbok for lærere
Undervisningsdesign : en håndbok for lærereHelena Walberg
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Undervisningsdesign : en håndbok for lærere

Mere om Helena Walberg

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Helena Walberg. Bogen hedder "Undervisningsdesign : en håndbok for lærere". Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Undervisningsdesign : en håndbok for lærere" af Helena Walberg

Det er muligt at købe Helena Walbergs "Undervisningsdesign : en håndbok for lærere" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Helena Walberg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helena Walberg