Bog & idéHelene Hägglund

Bøger skrevet af Helene Hägglund

Læs mere om Helene Hägglund
1 produkter
1 produkter
Nonne tur/retur
STREAM
Nonne tur/returHelene Hägglund
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Nonne tur/retur

Mere om Helene Hägglund

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Helene Hägglund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hägglunds nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nonne tur/retur" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Nonne tur/retur" udgivet af Kristeligt Dagblad - "Nonne tur/retur" udgivet af Audioteket

Bøger af Helene Hägglund

Du kan finde tre bøger af Helene Hägglund her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Helene Hägglund kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Hägglund er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nonne tur/retur" af Helene Hägglund

Hos Bog & idé er "Nonne tur/retur" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Helene Hägglund "Nonne tur/retur"

"Nonne tur/retur" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblad.
Detaljer
Fulde navn:
Helene Hägglund