Bog & idéHelene Iversen

Bøger skrevet af Helene Iversen

Læs mere om Helene Iversen
1 produkter
1 produkter
Krop, sygdom og seksualitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krop, sygdom og seksualitetKatrine Sidenius
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Krop, sygdom og seksualitet

Mere om Helene Iversen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Helene Iversen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Iversens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gynækologi" udgivet af Munksgaard Danmark - "Krop, sygdom og seksualitet" udgivet af Gyldendal

Helene Iversens bøger

Du kan købe to bøger af Helene Iversen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Iversens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Iversen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gynækologi" af Helene Iversen

"Gynækologi" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard Danmark.

Helene Iversen "Krop, sygdom og seksualitet"

Det er muligt at købe Helene Iversens "Krop, sygdom og seksualitet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helene Iversen