Bog & idéHelene Pristed Nielsen

Bøger skrevet af Helene Pristed Nielsen

Læs mere om Helene Pristed Nielsen
1 produkter
1 produkter
Narrativ forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ forskningHanne Warming
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ forskning

Mere om Helene Pristed Nielsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Helene Pristed Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nielsens udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Helene Pristed Nielsens bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Narrativ forskning" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "TemaNord. Place, (in)equality and gender" udgivet af Nordisk Ministerråd. Nordisk Råd

Bøger af Helene Pristed Nielsen

Helene Pristed Nielsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Nielsens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helene Pristed Nielsens "Narrativ forskning"

Hos Bog & idé er "Narrativ forskning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Nielsens serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"TemaNord. Place, (in)equality and gender" af Helene Pristed Nielsen

Hos Bog & idé er "TemaNord. Place, (in)equality and gender" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Nordisk Ministerråd. Nordisk Råd, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på flere sprog.
Detaljer
Fulde navn:
Helene Pristed Nielsen