Bog & idéHelene Thise Türkmen (red.)

Bøger skrevet af Helene Thise Türkmen (red.)

Læs mere om Helene Thise Türkmen (red.)
1 produkter
1 produkter
Styrk sproget, styrk læringen
Styrk sproget, styrk læringenRuth Mulvad (red.)
389,95 DKK
Paperback
(1)
Styrk sproget, styrk læringen

Mere om Helene Thise Türkmen (red.)

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Helene Thise Türkmen (red.). Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styrk sproget, styrk læringen" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Styrk sproget, styrk læringen" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Helene Thise Türkmen (red.)s bøger

Du kan finde to bøger af Helene Thise Türkmen (red.) her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Helene Thise Türkmen (red.) bøger i forskellige formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Styrk sproget, styrk læringen" af Helene Thise Türkmen (red.)

Det er muligt at købe Helene Thise Türkmen (red.)s "Styrk sproget, styrk læringen" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra -, kan du godt glæde dig. Det er Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Styrk sproget, styrk læringen" af Helene Thise Türkmen (red.)

"Styrk sproget, styrk læringen" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helene Thise Türkmen (red.)