Bog & idéHelga Bansch

Bøger skrevet af Helga Bansch

Læs mere om Helga Bansch
2 produkter
2 produkter
Den fantastiske Pupu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den fantastiske PupuHelga Bansch
307,06 DKK
Hardback
(0)
Den fantastiske Pupu
Mini besøger kattene i zoo
Mini besøger kattene i zooHelga Bansch
369,95 DKK
Hardback
(0)
Mini besøger kattene i zoo

Mere om Helga Bansch

Helga Bansch har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bansch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den fantastiske Pupu" udgivet af Turbine - "Mini besøger kattene i zoo" udgivet af Turbine - "Lille heks" udgivet af Turbine - "Det mærkelige dyr" udgivet af Turbine - "Ravnen Rosa" udgivet af Turbine - "Fru Strubinskis hatte" udgivet af Turbine - "Amalie og fisken" udgivet af Turbine - "Vera og hunden Benno" udgivet af Turbine - "Museplage" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Helga Bansch

Helga Bansch har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Helga Bansch bøger i forskellige formater. Banschs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den fantastiske Pupu" af Helga Bansch

Det er muligt at købe Helga Banschs "Den fantastiske Pupu" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mini besøger kattene i zoo" af Helga Bansch

Det er muligt at købe Helga Banschs "Mini besøger kattene i zoo" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helga Bansch