Bog & idéHelge Kjerside

Bøger skrevet af Helge Kjerside

Læs mere om Helge Kjerside
1 produkter
1 produkter
Seest katastrofen
Seest katastrofenHelge Kjerside
75,95 DKK
PDF
(0)
Seest katastrofen

Mere om Helge Kjerside

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Helge Kjerside. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kjersides seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Låsby Svendsen" udgivet af Kahrius - "Seest katastrofen" udgivet af Saxo Publish

Mere om Helge Kjersides bøger

Du kan finde to bøger af Helge Kjerside her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Kjersides bøger kommer i et udvalg af formater. Kjersides bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Låsby Svendsen" af Helge Kjerside

"Låsby Svendsen" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Kahrius, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Seest katastrofen" af Helge Kjerside

Det er muligt at købe Helge Kjersides "Seest katastrofen" som pdf. Endnu en af Helge Kjerside skønne bøger, som er værd at læse. Det er Saxo Publish, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helge Kjerside