Bog & idéHelge Milo

Bøger skrevet af Helge Milo

Læs mere om Helge Milo
2 produkter
2 produkter
Nogen måtte gøre noget
Nogen måtte gøre nogetHelge Milo
79,95 DKK
EBOG
(2)
Nogen måtte gøre noget
Mareridtet
MareridtetHelge Milo
79,95 DKK
EBOG
(0)
Mareridtet

Mere om Helge Milo

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Helge Milo. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Milo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nogen måtte gøre noget" udgivet af Saga - "Mareridtet" udgivet af Skriveforlaget - "Mareridtet" udgivet af Skriveforlaget - "Nogen måtte gøre noget" udgivet af Skriveforlaget - "Nogen måtte gøre noget" udgivet af Skriveforlaget

Helge Milos bøger

Helge Milo har fem bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Helge Milo fås i flere formater. Milos bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helge Milos "Nogen måtte gøre noget"

Hos Bog & idé er "Nogen måtte gøre noget" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Mareridtet" af Helge Milo

"Mareridtet" er tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Mareridtet" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Helge Milo