Bog & idéHelge Stjernholm Kragh

Bøger skrevet af Helge Stjernholm Kragh

Læs mere om Helge Stjernholm Kragh
2 produkter
2 produkter
Verdensbilledet i forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Verdensbilledet i forandringm.fl.
296,96 DKK
Indbundet
(0)
Verdensbilledet i forandring
Den sære historie om Venus' måne
STREAM
Den sære historie om Venus' måneHelge Stjernholm Kragh
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Den sære historie om Venus' måne

Mere om Helge Stjernholm Kragh

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Helge Stjernholm Kragh. Bogen hedder "Den sære historie om Venus' måne". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den sære historie om Venus' måne" af Helge Stjernholm Kragh

Det er muligt at købe Helge Stjernholm Kraghs "Den sære historie om Venus' måne" som lydbog. Helge Stjernholm Kraghs "Den sære historie om Venus' måne" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Helge Stjernholm Kragh skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helge Stjernholm Kragh