Bog & idéHelle Aavild Juhl

Bøger skrevet af Helle Aavild Juhl

Læs mere om Helle Aavild Juhl
1 produkter
1 produkter
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)Anja Semke
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)

Mere om Helle Aavild Juhl

Der er flere forskellige bøger af Helle Aavild Juhl på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Juhls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggelse og rehabilitering" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Forebyggelse og rehabilitering " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Helle Aavild Juhls bøger

Du kan købe tre bøger af Helle Aavild Juhl her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Juhls bøger som indbundet. Juhl har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Aavild Juhls "Forebyggelse og rehabilitering"

Det er muligt at købe Helle Aavild Juhls "Forebyggelse og rehabilitering" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Helle Aavild Juhl "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)"

"Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er med i Juhls serie "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Aavild Juhl