Bog & idéHelle Antczak

Bøger skrevet af Helle Antczak

Læs mere om Helle Antczak
1 produkter
1 produkter
Socialrådgivning og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
494,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde

Mere om Helle Antczak

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Helle Antczak. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Antczaks seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Hans Reitzel - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialt arbejde i et globaliseret samfund" udgivet af Samfundslitteratur - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Socialt arbejde i et globaliseret samfund" udgivet af Samfundslitteratur - "Socialt arbejde i et globaliseret samfund" udgivet af Samfundslitteratur

Helle Antczaks bøger

Helle Antczak har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Helle Antczak fås i flere forskellige formater. Antczaks bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Socialrådgivning og socialt arbejde" af Helle Antczak

Hos Bog & idé er "Socialrådgivning og socialt arbejde" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzel.

Helle Antczak "Socialrådgivning og socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Socialrådgivning og socialt arbejde" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Antczak