Bog & idéHelle Bruunsgaard

Bøger skrevet af Helle Bruunsgaard

Læs mere om Helle Bruunsgaard
2 produkter
2 produkter
Geriatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeriatriHelle Bruunsgaard
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Geriatri
Sygepleje til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sygepleje til ældreMarie Seibæk
314,96 DKK
Indbundet
(0)
Sygepleje til ældre

Mere om Helle Bruunsgaard

Helle Bruunsgaard har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bruunsgaards nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygepleje til ældre" udgivet af Gyldendal - "Geriatri" udgivet af Gyldendal

Helle Bruunsgaards bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Helle Bruunsgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Helle Bruunsgaard kommer i udvalgte formater. Bruunsgaards bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygepleje til ældre" af Helle Bruunsgaard

Hos Bog & idé er "Sygepleje til ældre" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Helle Bruunsgaard "Geriatri"

Det er muligt at købe Helle Bruunsgaards "Geriatri" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Bruunsgaard