Bog & idéHelle Crenzien

Bøger skrevet af Helle Crenzien

Læs mere om Helle Crenzien
1 produkter
1 produkter
Louisianas Skulpturpark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Louisianas SkulpturparkHelle Crenzien
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Louisianas Skulpturpark

Mere om Helle Crenzien

Hvis du leder efter en bog skrevet af Helle Crenzien, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Crenziens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "The Louisiana Sculpture Park" udgivet af Gyldendal - "Louisianas Skulpturpark" udgivet af Gyldendal

Helle Crenziens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Helle Crenzien hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Helle Crenzien bøger i et udvalg af formater. Crenziens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Crenziens "The Louisiana Sculpture Park"

"The Louisiana Sculpture Park" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Louisianas Skulpturpark" af Helle Crenzien

Det er muligt at købe Helle Crenziens "Louisianas Skulpturpark" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Crenzien