Bog & idéHelle Dahl Rasmussen

Bøger skrevet af Helle Dahl Rasmussen

Læs mere om Helle Dahl Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Alle kan flippe
Alle kan flippePeter Olsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Alle kan flippe

Mere om Helle Dahl Rasmussen

Der findes flere bøger fra Helle Dahl Rasmussen online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rasmussens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Alle kan flippe" udgivet af Alinea

Bøger af Helle Dahl Rasmussen

Helle Dahl Rasmussen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Rasmussens bøger kommer blot som hæftet. Rasmussens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Alinea.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alle kan flippe" af Helle Dahl Rasmussen

Det er muligt at købe Helle Dahl Rasmussens "Alle kan flippe" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Alle kan flippe" af Helle Dahl Rasmussen

Hos Bog & idé er "Alle kan flippe" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Dahl Rasmussen