Bog & idéHelle Fehmerling

Bøger skrevet af Helle Fehmerling

Læs mere om Helle Fehmerling
1 produkter
1 produkter
Socialrådgivning og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
494,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde

Mere om Helle Fehmerling

Der er en del bøger fra Helle Fehmerling online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fehmerlings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Hans Reitzel - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialrådgivning og socialt arbejde " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger af Helle Fehmerling

Der er tre tilgængelige udgivelser af Helle Fehmerling hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Helle Fehmerling kan købes i udvalgte formater. Fehmerlings bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Fehmerlings "Socialrådgivning og socialt arbejde"

"Socialrådgivning og socialt arbejde" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Fehmerlings serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Hans Reitzel, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Socialrådgivning og socialt arbejde" af Helle Fehmerling

"Socialrådgivning og socialt arbejde" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Fehmerling