Bog & idéHelle Fisker og Gry Bastiansen

Bøger skrevet af Helle Fisker og Gry Bastiansen

Læs mere om Helle Fisker og Gry Bastiansen
1 produkter
1 produkter
Positiv psykologi og styrketræning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Positiv psykologi og styrketræningGry Bastiansen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi og styrketræning

Mere om Helle Fisker og Gry Bastiansen

Der er blot én bog af Helle Fisker og Gry Bastiansen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Positiv psykologi og styrketræning". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret den på dansk. "Positiv psykologi og styrketræning" er desuden udgivet i serien "Lyst og læring".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Fisker og Gry Bastiansens "Positiv psykologi og styrketræning"

Hos Bog & idé er "Positiv psykologi og styrketræning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Bastiansens serie "Lyst og læring". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Helle Fisker og Gry Bastiansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Fisker og Gry Bastiansen