Bog & idéHelle Fisker

Bøger skrevet af Helle Fisker

Læs mere om Helle Fisker
3 produkter
3 produkter
Pædagogen i skolen
Pædagogen i skolenLone Tang Jørgensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogen i skolen
Lær med stil
Lær med stilHelle Fisker
169,95 DKK
EBOG
(0)
Lær med stil
Positiv psykologi og styrketræning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Positiv psykologi og styrketræningGry Bastiansen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi og styrketræning

Mere om Helle Fisker

Der er flere bøger fra Helle Fisker til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fisker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lær med stil" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Positiv psykologi og styrkefokus" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Pædagogen i skolen" udgivet af Akademisk Forlag - "Pædagogik i døgninstitutionen" udgivet af Dafolo - "Positiv psykologi og styrketræning" i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk Forlag - "Lær med stil" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Helle Fisker

Du kan bestille seks bøger af Helle Fisker her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Helle Fisker bøger i flere formater. Helle Fisker bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lær med stil" af Helle Fisker

"Lær med stil" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Lær med stil" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Positiv psykologi og styrkefokus" af Helle Fisker

"Positiv psykologi og styrkefokus" kan købes online som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Positiv psykologi og styrkefokus" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Fiskers serie "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Fisker