Bog & idéHelle Høstrup

Bøger skrevet af Helle Høstrup

Læs mere om Helle Høstrup
3 produkter
3 produkter
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandringBritta Hørdam
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient
Sundhedsvæsenet under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsenet under forandringKarin Højbjerg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring

Mere om Helle Høstrup

Der findes en del bøger skrevet af Helle Høstrup til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Høstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsenet under forandring" udgivet af Gyldendal - "Det sorte USA" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik og gynækologi " i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal - "Behandling og pleje af patienter med kræftsygdomme" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Mere om Helle Høstrups bøger

Helle Høstrup har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Høstrups bøger fås i forskellige formater. Helle Høstrup bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Høstrups "Sundhedsvæsenet under forandring"

Det er muligt at købe Helle Høstrups "Sundhedsvæsenet under forandring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Helle Høstrup "Det sorte USA"

"Det sorte USA" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Høstrup