Bog & idéHelle Holt

Bøger skrevet af Helle Holt

Læs mere om Helle Holt
1 produkter
1 produkter
Et arbejdsliv i acceleration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et arbejdsliv i accelerationHelle Holt
62,96 DKK
Hæftet
(0)
Et arbejdsliv i acceleration

Mere om Helle Holt

Der findes flere bøger af Helle Holt tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Holts nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Handicap og beskæftigelse" udgivet af Djøf Forlag - "Hvorfor har vi lønforskelle mellem kvinder og mænd?" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "En vurdering af Arbejdsskadestyrelsens Fastholdelsescenter" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Virksomheders sociale engagement" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "AC-arbejdskraft i den vestlige del af Region Midtjylland" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Et kønsopdelt arbejdsmarked" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Borgere i fleksjob efter reformen" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Et arbejdsliv i acceleration" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Virksomheders sociale engagement" i serien "SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Falcks partnerskabsmodel på sygedagpengeområdet" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Et arbejdsliv i acceleration" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Arbejdsfastholdelse af skadelidte medarbejdere" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Virksomheders sociale engagement" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd

Bøger af Helle Holt

Der er 13 tilgængelige bogudgivelser af Helle Holt hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Holts bøger fås i flere forskellige formater. Helle Holt bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Holts "Handicap og beskæftigelse"

"Handicap og beskæftigelse" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Helle Holt "Hvorfor har vi lønforskelle mellem kvinder og mænd?"

Dette er en også en fantastisk bog fra Holt, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Holt