Bog & idéHelle Johnsen

Bøger skrevet af Helle Johnsen

Læs mere om Helle Johnsen
2 produkter
2 produkter
Pædagog i en mangfoldig verden
Pædagog i en mangfoldig verdenLis-Emma Trangbæk
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Pædagog i en mangfoldig verden
Sundhedsinformatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedsinformatikHelle Blomquist
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsinformatik

Mere om Helle Johnsen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Helle Johnsen, tilbyder vi et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Johnsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsinformatik" udgivet af Gyldendal - "Pædagog i en mangfoldig verden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Helle Johnsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Helle Johnsen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Helle Johnsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Johnsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sundhedsinformatik" af Helle Johnsen

"Sundhedsinformatik" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Pædagog i en mangfoldig verden" af Helle Johnsen

Hos Bog & idé er "Pædagog i en mangfoldig verden" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Johnsen