Bog & idéHelle Krogh Hansen

Bøger skrevet af Helle Krogh Hansen

Læs mere om Helle Krogh Hansen
1 produkter
1 produkter
Pædagog i en mangfoldig verden
Pædagog i en mangfoldig verdenLis-Emma Trangbæk
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Pædagog i en mangfoldig verden

Mere om Helle Krogh Hansen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Helle Krogh Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udtryk, indtryk" udgivet af Jurainformation - "Uddannelsesbogen" udgivet af Jurainformation - "Med hjerne og hjerte" udgivet af Frydenlund - "Med hjerne og hjerte" udgivet af Frydenlund - "TEST - Pædagog i en mangfoldig verden" udgivet af HansReitzels - "Pædagog i en mangfoldig verden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Helle Krogh Hansen

Helle Krogh Hansen har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Hansens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Udtryk, indtryk" af Helle Krogh Hansen

Hos Bog & idé er "Udtryk, indtryk" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurainformation, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Helle Krogh Hansen "Uddannelsesbogen"

"Uddannelsesbogen" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jurainformation, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Krogh Hansen