Bog & idéHelle Mätzke Rasmussen

Bøger skrevet af Helle Mätzke Rasmussen

Læs mere om Helle Mätzke Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Pædiatrisk fysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædiatrisk fysioterapiGitte Platz
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædiatrisk fysioterapi

Mere om Helle Mätzke Rasmussen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Helle Mätzke Rasmussen her hos Bog & idé. Det er "Pædiatrisk fysioterapi". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Pædiatrisk fysioterapi" er desuden en del af serien "Fysio/Munksgaard".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pædiatrisk fysioterapi" af Helle Mätzke Rasmussen

Det er muligt at købe Helle Mätzke Rasmussens "Pædiatrisk fysioterapi" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Fysio/Munksgaard". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Helle Mätzke Rasmussen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Mätzke Rasmussen