Bog & idéHelle Odder

Bøger skrevet af Helle Odder

Læs mere om Helle Odder
2 produkter
2 produkter
Rud Grandt regressionens grand old man
STREAM
Rud Grandt regressionens grand old manHelle Odder
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Rud Grandt regressionens grand old man
Universets puls
STREAM
Universets pulsHelle Odder
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Universets puls

Mere om Helle Odder

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Helle Odder. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Odder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rud Grandt regressionens grand old man" udgivet af GS Forlag - "På gensyn Claus" udgivet af G.S.

Bøger af Helle Odder

Helle Odder har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Helle Odder kommer i samtlige formater. Bøgerne af Odder er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rud Grandt regressionens grand old man" af Helle Odder

Hos Bog & idé er "Rud Grandt regressionens grand old man" tilgængelig som lydbog. Med Helle Odders "Rud Grandt regressionens grand old man" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er GS Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"På gensyn Claus" af Helle Odder

Det er muligt at købe Helle Odders "På gensyn Claus" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er G.S., der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Odder