Bog & idéHelle Østergaard

Bøger skrevet af Helle Østergaard

Læs mere om Helle Østergaard
3 produkter
3 produkter
Motorisk usikre børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motorisk usikre børnHelle Østergaard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Motorisk usikre børn
Pædiatrisk fysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædiatrisk fysioterapiGitte Platz
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædiatrisk fysioterapi
Motorik og bevægelse i børns liv
Motorik og bevægelse i børns livEdith Grunnet
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Motorik og bevægelse i børns liv

Mere om Helle Østergaard

Hvis du mangler en bog af Helle Østergaard, finder du et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Østergaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædiatrisk fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Motorik og bevægelse i børns liv" udgivet af Gyldendal - "Motorisk usikre børn" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Helle Østergaard

Der er tre tilgængelige udgivelser af Helle Østergaard hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Helle Østergaard bøger i flere forskellige formater. Østergaards bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pædiatrisk fysioterapi" af Helle Østergaard

Hos Bog & idé er "Pædiatrisk fysioterapi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Østergaards serie "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Helle Østergaard "Motorik og bevægelse i børns liv"

Hos Bog & idé er "Motorik og bevægelse i børns liv" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Østergaard